World Oceans Day 8 juni

World Oceans Dinner

Op 8 juni wordt wereldwijd Wereld Oceanen Dag gevierd. Een dag die in het teken staat van oceanen met gezonde visbestanden. Geef je steun en doe mee met de campagne!

Tip 1:

Laat weten dat je ons doel belangrijk vindt en help ons bereik te vergroten en daarmee onze mogelijkheid om meer impact te maken. Roep chefs op om mee te doen aan #chefsvoorgoedevis. Plaats een bericht met haal foute vis #vandekaart of like de VISwijzer.

Tip 2:

Reserveer bij restaurants in Nederland die ter gelegenheid van World Oceans Day een World Oceans Dinner op de kaart gezet hebben. Kijk hier voor de deelnemende restaurants!

Tip 3:

Reserveer een uniek plekje bij het gala diner op 8 juni a.s. in Grand Hotel Huis Ter Duin. Het is een charitatief diner ten behoeve van Wereld Oceanen Dag, de opbrengst gaat naar de VISwijzer. Plaatsen zijn 500 euro per stuk.

Een spectaculaire line up van 10 sterren- en meesterkoks bereiden een tien gangen diner met enkel goede vis. De gerechten worden mogelijk gemaakt door partners en visleveranciers die een ‘VISwijzerproof’ visassortiment aanbieden zodat chefs eenvoudig kunnen kiezen voor goede vis!

Reserveer nu voor het World Oceans Dinner op 8 juni a.s. in Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk. Ontvangst vanaf 17.00 uur. Uiterlijk 18.00 uur aanwezig. Aanmelden voor World Ocean Dinner kan door te mailen naar tatiana@goodfish.guide.

Line up World Oceans Dinner Noordwijk:

Soenil Bahadoer** | Vz Bocuse d’Or NL
Marcel van Lier*
Bart van Olphen (TV)
John Spruit | Finalist Bocuse d’Or NL
Ad Janssen | SVH Meesterkok
Edwin Loos | Culinaire Saisonnier
Hans Everse | Vz Gastronomisch Gilde NL
Dennis Willems | Winnaar Food Solutions
Bas Cloo | Dutch Cuisine
Alex Minderhoud | Gastronomisch Gilde Zeeland
Betty Koster | Kaasexpert L’Amuse
Mark Vaneker | ChocolaDNA

Presentatie Ambert Kortzorg (BNN KASSA)

Reserveer nu je tafel bij het gala diner in grand hotel huis ter duin

Naam *
Naam