Persbericht

80% van de restaurants heeft foute vis op de kaart.

80% van de van de vis op de menukaart is overbevist, schadelijk vanwege de vangsttechniek of vanwege sociale problemen, dat concludeert de Good Fish Foundation op basis van twee jaar onderzoek. Organisaties presenteren vandaag een campagne om foute vis van de kaart te halen en goede vis op de kaart te zetten.

20 mei 2019

Heeft u als journalist interesse om te publiceren over het thema? Graag! Bel of mail ons, dan bespreken we de mogelijkheden.

tatiana@goodfish.guide

 

Haakjes Media:
#1: Jamsessie chefs, fotoshoot op strand, bedrijven maken statement voor de zee;
#2: World Oceans Day als internationale dag;
#3: Rapport stand van zaken restaurants en de visproblemen;
#4: Publicatie World Oceans Deal: bedrijven gaan voor goede vis in de foodservice;
#5: Lancering nieuwe VISwijzer met restaurants die gaan voor goede vis.

 

Maud Veraar

Founder, Good Fish Foundation

+31 318 76 92 87 • Mobile: +31 610004110

maud@goodfish.guide